Sep International werd in 2005 opgericht door Laura Muijser-Brouwer en is een modebedrijf met draagbare fashion voor kids. Kleding waar kinderen acuut blij van worden, al is het alleen maar door de perfecte pasvorm en fijne materialen. Het pakket dat Sep International aanbiedt is volledig en divers. Zo hebben we de gehele collectie van het immer populaire Pepe Jeans, hippe tennisschoentjes van het Italiaanse Superga en oldschool tenues van sweatsuit merk BRAND NEW. Onze klanten zijn grote multibrand stores maar ook boetiekjes en online shops. In onze showroom op het voormalige Energieterrein in Haarlem zijn altijd de laatste collecties te bewonderen.

Wie zijn wij ?

Laura Muijser-Brouwer
Laura Muijser-Brouwer

"Eigenaar en creatief directeur
Na zeven jaar gewerkt te hebben voor Carlo Ferilli Agency (Replay&Sons) begon Laura in 2005 haar eigen agentschap Sep International. Laura is een teamplayer die graag met haar klanten meedenkt. In 2012 heeft ze haar creatieve talent aangewend en is ze BRAND NEW gestart, een succesvol sweatsuit label voor kinderen.

A Giant Key To Winning Lies In Beginning

"

Arjan Muijser
Arjan Muijser

"Operational manager
Met ruim 20 jaar ervaring als ondernemer in de mode en retail, heeft Arjan een goed oog voor wat er gaande is in de markt. Hij kwam in 2008 bij Sep International en is sindsdien verantwoordelijk voor het operationele gedeelte van het bedrijf. Met zijn aanstekelijke enthousiasme weet hij het Sep-team dagelijks te motiveren."

Cherylina Perez
Cherylina Perez

"Logistiek medewerker
Cherylina is sinds 2013 een onmisbare speler in het Sep-team. Ze is verantwoordelijk voor de logistiek binnen het bedrijf en houdt alles scherp in de gaten: van voorraadbeheer tot vervoer en uitlevering."