center

Brand New 'The Original Sweat Suits'

Brand New
The original sweat suits

De Brand New spring/summer collectie 2014 is opnieuw een heerlijke trip down memory lane. Niet alleen zijn er weer tal van comfortabele basic hoodies, sweatpants en T-shirt's verkrijgbaar, dit jaar is de collectie uitgebreid met zomershorts, capuchonvesten, sweaters en tanktops in retro sport style.

In het nieuwe zomerseizoen heeft Brand New voor zowel jongens als meisjes heerlijke shorts van joggingstof. De broekjes van de meisjes zijn kort, die van de jongens tot net boven de knie, allemaal in superzachte sweaterstof. Ook nieuw zijn de joggingvesten: handig om op zonnige dagen aan te schieten - en weer uit te doen als de zon doorbreekt. Jongens dragen er een T-shirt onder, voor meisjes heeft Brand New nu ook tanktops, voor het ultieme cheerleadergevoel!

Ook heeft Brand New weer fantastische sweatsuits in frisse kleuren en met Amerikaans ogende prints, zoals een American Football-bal, een 'New York Buffalo' en palmbomen. Jongens en meisjes krijgen het zomer- en strandgevoel te pakken door teksten als 'Key West' en 'Venice Beach'.

De kleuren zijn fijn op elkaar afgestemd: jongens kunnen kiezen uit stoere combinaties als okergeel met donkergroen, donkerblauw met lichtblauw, of lichtgrijs met knalgeel. Meisjes mogen in het roze, zowel zuurstok als pastel, gecombineerd met paarsblauw of beige. Of ze gaan voor glamourous met goud- en zilverfolieprints, of toch meer stylish ingetogen in muisgrijs met zwart.
De Brand New kleding is voor jongens en meisjes van 4-16 jaar en gemaakt van 100% katoen in een zachte kwaliteit.
 

Meer info over Brand New 'The Original Sweat Suits'

Vul hier uw gegevens in